Se freaca 6 galbenusuri cu 4 lingurite de zahar, pana se albesc, se adauga 6 linguri de nuci macinate, si la urma cele 6 albusuri spuma. Se unge tava
Se freaca 6 galbenusuri cu 4 lingurite de zahar, pana se albesc, se adauga 6 linguri de nuci macinate, si la urma cele 6 albusuri spuma. Se unge tava cu unt, se presara faina si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand e gata se rastoarna pe un servet si se umple cu marmelada.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii