Rulade din branza

Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 100 g unt
  • 2 linguri de pudra de cacao
  • galbenusul unui ou
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de smantana
  • Pentru umplutura:
  • 1 kg de branza
  • 4 galbenusuri de ou
  • 240 g zahar pudra
  • 3 linguri de gris
  • 5 albusuri de ou
  • 2 linguri de zahar
  • 2 pachetele de zahar vanilat

Mod de preparare

Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata acoperi umplutura cu aceeasi foaie.

Se zdrobeste branza si se amesteca bine cu galbenusurile de ou, zahar pudra si gris. Batem o spuma tare din albusuri de ou, zahar si zahar vanilat, apoi o adaugam cu grija la branza. O punem peste foaia de aluat, apoi acoperim cu surplusul foii. Coacem in cuptorul preincalzit, la foc mediu si lasam sa se raceasca in tavita, sa nu curga afara branza calda.
Alte retete de prajituri recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori