Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata
Se framanta ingredientele blatului si se imparte in doua parti, apoi se intind doua foi subtiri, apoi se captuseste o tavita astfel incat sa se poata acoperi umplutura cu aceeasi foaie.
Se zdrobeste branza si se amesteca bine cu galbenusurile de ou, zahar pudra si gris. Batem o spuma tare din albusuri de ou, zahar si zahar vanilat, apoi o adaugam cu grija la branza. O punem peste foaia de aluat, apoi acoperim cu surplusul foii. Coacem in cuptorul preincalzit, la foc mediu si lasam sa se raceasca in tavita, sa nu curga afara branza calda.
Alte retete de prajituri recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii