Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti este un desert simplu si rapid, cu ingrediente obisnuite. Urmareste reteta salamului de biscuiti si prepara-l si tu.
Intr-un castron mare se rup biscuitii in bucati mici. Separat, se incalzeste laptele, unde se adauga untul, zaharul, cacao, esenta de rom, stafidele si nucile maruntite. Cand untul este topit se toarna incet peste biscuiti amestecand cu o lingura de lemn. Pe o folie se toarna compozitia si se ruleaza ca un salam. Se lasa la rece cam 3-4 ore.
Pentru un aspect deosebit, poti tapeta celofanul cu nuca de cocos, dupa ce inainte l-ai udat putin sau l-ai uns cu unt. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Salamul de biscuiti se serveste felii dupa ce s-a intarit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii