Intr-o cratita se pune ciocolata in bucati cu unt si zahar, la topit pana devine ca o crema Se da deoparte si se adauga galbenusurile unul cate unu
Intr-o cratita se pune ciocolata in bucati cu unt si zahar, la topit pana devine ca o crema
Se da deoparte si se adauga galbenusurile unul cate unul , amestecandu-se incet. Se bat albusurile spuma si se toarna incet peste crema,(cand ea este doar calduta) se amesteca usor. Intr-un castron (bol) se amesteca romul cu cafeaua , siropul este pentru a inmuia piscoturile. Se pune intr-o forma de sarlota un rand de piscoturi si unul de crema, pe peretii vasului se pun piscoturile cu partea dreapta spre peretii vasului.
Se pune la rece peste noapte in congelator, a doua zi se scoate si se pune in frigider, se scoate din forma cu o 1 h 30 inainte de a se manca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii