Drojdia dizolvata in putin lapte cald se amesteca cu faina, restul de lapte si cu ouale. Se freaca zaharul cu untul si cu putina sare, dupa care se i
Drojdia dizolvata in putin lapte cald se amesteca cu faina, restul de lapte si cu ouale. Se freaca zaharul cu untul si cu putina sare, dupa care se incorporeaza in faina. Se framanta aluatul usor si se pune apoi in forma de savarina unsa cu unt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt. Se insiropeaza apoi cu sirop si rom si se rastoarna din forma, dupa ce se raceste.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Prajitura televizor
Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii