Drojdia dizolvata in putin lapte cald se amesteca cu faina, restul de lapte si cu ouale. Se freaca zaharul cu untul si cu putina sare, dupa care se i
Drojdia dizolvata in putin lapte cald se amesteca cu faina, restul de lapte si cu ouale. Se freaca zaharul cu untul si cu putina sare, dupa care se incorporeaza in faina. Se framanta aluatul usor si se pune apoi in forma de savarina unsa cu unt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt. Se insiropeaza apoi cu sirop si rom si se rastoarna din forma, dupa ce se raceste.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Prajitura televizor
Cornulete cu rahat
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii