Untul se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile pe rand, faina si drojdia dizolvata in lapte cald. Se presara un praf de sare, coaja de
Untul se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile pe rand, faina si drojdia dizolvata in lapte cald. Se presara un praf de sare, coaja de lamaie si se framanta bine cu degetele. Se pune apoi aluatul in forma de savarina unsa cu unt si presarata cu migdale pisate. Se lasa sa creasca, apoi se introduce in cuptor, la copt. Se lasa sa se raceasca, dupa ce s-a copt si se rastoarna pe o farfurie mare. Se insiropeaza bine si se orneaza cu frisca.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Prajitura snikers
Ciocolata de casa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii