Se curata merele, se rad, se storc bine. Se stropesc cu margarina topita 3-4 foi de strudel si se pun in tava. Se presara foile cu zahar pudra, pesme
Se curata merele, se rad, se storc bine. Se stropesc cu margarina topita 3-4 foi de strudel si se pun in tava. Se presara foile cu zahar pudra, pesmet si scortisoara si se intind deasupra 2-3 linguri de mere rase. Se ruleaza foile impreuna, se face un sul si se pune in tava unsa. Se repeta operatia pana se termina ingredientele. Se taie sulurile in bucati de 5 cm, cu un cutit inmuiat in margarina topita, se stropesc sulurile cu margarina si se baga tava in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se poate pudra cu zahar.
Alte retete recomandate:
Gogosi cu mere
Mere glazurate
Tarta cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii