Se curata merele, se rad, se storc bine. Se stropesc cu margarina topita 3-4 foi de strudel si se pun in tava. Se presara foile cu zahar pudra, pesme
Se curata merele, se rad, se storc bine. Se stropesc cu margarina topita 3-4 foi de strudel si se pun in tava. Se presara foile cu zahar pudra, pesmet si scortisoara si se intind deasupra 2-3 linguri de mere rase. Se ruleaza foile impreuna, se face un sul si se pune in tava unsa. Se repeta operatia pana se termina ingredientele. Se taie sulurile in bucati de 5 cm, cu un cutit inmuiat in margarina topita, se stropesc sulurile cu margarina si se baga tava in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se poate pudra cu zahar.
Alte retete recomandate:
Gogosi cu mere
Mere glazurate
Tarta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii