Se curata merele, se rad, se storc bine. Se stropesc cu margarina topita 3-4 foi de strudel si se pun in tava. Se presara foile cu zahar pudra, pesme
Se curata merele, se rad, se storc bine. Se stropesc cu margarina topita 3-4 foi de strudel si se pun in tava. Se presara foile cu zahar pudra, pesmet si scortisoara si se intind deasupra 2-3 linguri de mere rase. Se ruleaza foile impreuna, se face un sul si se pune in tava unsa. Se repeta operatia pana se termina ingredientele. Se taie sulurile in bucati de 5 cm, cu un cutit inmuiat in margarina topita, se stropesc sulurile cu margarina si se baga tava in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se poate pudra cu zahar.
Alte retete recomandate:
Gogosi cu mere
Mere glazurate
Tarta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii