Sufleul cu branza e o reteta delicioasa pentru un desert. Pentru a face reteta de sufleu cu branza aveti nevoie de branza, oua si niste fursecuri pisate
Se amesteca fursecurile pisate impreuna cu albusurile, si se niveleaza un strat in tava.Dam la cuptor pentru cateva minute.In timpul acesta, dam branza prin robot impreuna cu galbenusurile si indulcitorul, si la sfarsit adaugam incet albusurile batute spuma.
Dupa ce scoatem tava din cuptor, punem peste blatul format crema de branza si mai dam la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Am folosit un cerc de metal de 13 centimetri si hartie de copt. Am preferat indulcitorul, avand diabet.
Se poate pudra cu zahar, dar eu am folosit nuca de cocos din motivele precizate in reteta.
Alte retete recomandate:
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiUn gulas facut de mine trebuie sa contina in mod evindent: carnea de vitel, chiar daca nu am suficienta si vreau sa fac o...
Gulas de vitelO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaDesi m-a apucat noaptea si pozele nu sunt asa de reusite, mi-a facut placere sa #gatescpentruocarte.
Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptorReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii