Se prepara un luat pentru tarte din faina, unt, zahar, galbenururi, smantana, prafuld e copt si sare. Se intind tartele in forme, apoi se pune cate o
Se prepara un luat pentru tarte din faina, unt, zahar, galbenururi, smantana, prafuld e copt si sare. Se intind tartele in forme, apoi se pune cate o lingurita de dulceata. Separat, se prepara bezeaua, din 3 albusuri batute, pe baie de aburi. Se adauga treptat zaharul si se bate compozitia pana se ingroasa. Se adauga zeama de lamaie, dupa care se ia din baia de aburi, se lasa la rece si se adauga albusurile. Se umple tarta cu bezeaua, cu ajutorul unui cornet.
Dupa ce tartele umplute s-au racit, se glaseaza pe deasupra cu jeleu de fructe sau sirop de dulceata. Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii