Se prepara un luat pentru tarte din faina, unt, zahar, galbenururi, smantana, prafuld e copt si sare. Se intind tartele in forme, apoi se pune cate o
Se prepara un luat pentru tarte din faina, unt, zahar, galbenururi, smantana, prafuld e copt si sare. Se intind tartele in forme, apoi se pune cate o lingurita de dulceata. Separat, se prepara bezeaua, din 3 albusuri batute, pe baie de aburi. Se adauga treptat zaharul si se bate compozitia pana se ingroasa. Se adauga zeama de lamaie, dupa care se ia din baia de aburi, se lasa la rece si se adauga albusurile. Se umple tarta cu bezeaua, cu ajutorul unui cornet.
Dupa ce tartele umplute s-au racit, se glaseaza pe deasupra cu jeleu de fructe sau sirop de dulceata. Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii