1.Bateti branza pana devine cremoasa si ajutati treptat laptele condensat pana ce totul devine omogen. Adaugati sucul de lamaie si vanilia. 2.Varsati
1.Bateti branza pana devine cremoasa si ajutati treptat laptele condensat pana ce totul devine omogen. Adaugati sucul de lamaie si vanilia.
2.Varsati in crusta de tarta pregatita.
3.Puneti pentru 3 ore la frigider.
4.Inainte de a servi, puneti peste tarta garnitura de cirese.
Pentru crusta de tarta am dat prin robot biscuitii, am adaugat cam 6-7 linguri de unt topit si 4-5 linguri de pralin (nuci caramelizate si rasnite) care in reteta nu sunt cerute, am amestecat totul si am presat bine intr-o forma de tarta. Am copt la 400F pentru 10-12 minute.
350 g visine + 150 g zahar puse pe foc pana se dezgheata visinile si se topeste zaharul. Am dizolvat 2 linguri de fecula intr-un pic de suc lasat de visine si am aduagat-o peste ele cand erau fierbinti. Am lasat un pic pe foc sa se ingroasa. Am dat-o deoparte si am mai adaugat 200 g visine congelate.
Si cand garnitura s-a racit suficient, am pus-o pe tarta peste compozitia de branza.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu branza si cirese a fost propusa de Anat pe forum culinar.ro
Alte retete cu visine gasiti aici:
Tort cu visine Padurea Neagra,
Tarta cu fructe (visine),
Placinta cu visine/fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii