Se preincalzeste cuptorul la 170 C/350F Se amesteca biscuitii intr-un bol cu zaharul, apoi cu untul, cu ajutorul unei furculite. Apoi se apasa intr-
Se preincalzeste cuptorul la 170 C/350F
Se amesteca biscuitii intr-un bol cu zaharul, apoi cu untul, cu ajutorul unei furculite. Apoi se apasa intr-o forma de tarta de 20 cm diametru - pe fund si laterale. Se coace in mijlocul cuptorului 10 minute, apoi se lasa la racorit (in forma). Lasati cuptorul sa mearga. Se bate cu telul laptele condensat si galbenusurile pana sunt combinate bine. Se adauga sucul si se bate cu telul pana se combina bine si amestecul se ingroasa putin.
Se toarna in crusta si se coace 15 minute. Se raceste un pic (umplutura va continua sa se inchege), apoi se da la frigider acoperita cel putin 8 ore.
Se serveste cu crema de frisca batuta chiar inainte de a servi (3/4 cana de crema e suficienta pentru intreaga tarta).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii