Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Asamblare: blat insiropat crema de vanilie, 2 nectarine taiate bucatele, blat insiropat crema de vanilie, nectarinele le taiem feliute in asa fel incat sa putem scrie un nume sau personaliza tarta, iar deasupra se pune plicul de tort jele transparent (preparat dupa instructiunile de pe plic) avand grija sa turnam jeleul usor ca sa nu miscam fructele din pozitia in care le-am aranjat. Se da la rece cel putin 1 ora.
Tarta cu nectarine personalizata se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii