Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Pentru tarta cu nectarine personalizata blatul de pandispan se taie in 2 straturi, crema se face dupa instructiunile de pe plic.
Asamblare: blat insiropat crema de vanilie, 2 nectarine taiate bucatele, blat insiropat crema de vanilie, nectarinele le taiem feliute in asa fel incat sa putem scrie un nume sau personaliza tarta, iar deasupra se pune plicul de tort jele transparent (preparat dupa instructiunile de pe plic) avand grija sa turnam jeleul usor ca sa nu miscam fructele din pozitia in care le-am aranjat. Se da la rece cel putin 1 ora.
Tarta cu nectarine personalizata se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii