1. Se amesteca faina si sarea. 2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 3. Se adauga galbenusul si sucul de la
1. Se amesteca faina si sarea.
2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
3. Se adauga galbenusul si sucul de lamaie.
4. In aceste amestec se adauga faina.
5. Se pune aluatul infasurat in folie la rece pentru 30 de minute.
6. Se tapeteaza apoi o tava de tarte cu diametrul de 25 cm.
7. Se rade deasupra aluatului ciocolata.
8. Se curata perele, se taie in doua iar apoi se elimina cotorul
9. Se taie fiecare bucata in felii cat mai fine.
10. Se aseaza perele pe stratul de ciocolata, la distanta aproximativ egala una fata de alta.
11. Se bate frisca, oul si galbenusul, se adauga esenta de migdale si se repartizeaza amestecul uniform in jurul perelor.
12. Se coace tarta la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform.
Se serveste rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii