1. Se amesteca faina si sarea. 2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 3. Se adauga galbenusul si sucul de la
1. Se amesteca faina si sarea.
2. Separat se freaca untul cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
3. Se adauga galbenusul si sucul de lamaie.
4. In aceste amestec se adauga faina.
5. Se pune aluatul infasurat in folie la rece pentru 30 de minute.
6. Se tapeteaza apoi o tava de tarte cu diametrul de 25 cm.
7. Se rade deasupra aluatului ciocolata.
8. Se curata perele, se taie in doua iar apoi se elimina cotorul
9. Se taie fiecare bucata in felii cat mai fine.
10. Se aseaza perele pe stratul de ciocolata, la distanta aproximativ egala una fata de alta.
11. Se bate frisca, oul si galbenusul, se adauga esenta de migdale si se repartizeaza amestecul uniform in jurul perelor.
12. Se coace tarta la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform.
Se serveste rece
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii