Tarta cu pere

Spargem ouale si le punem intr-un castron. Adaugam zaharul. Amestecam bine pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul, iaurtul si amestecam din nou. Ames

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Tarta cu pere

Ingrediente

  • 1 iaurt mic (125 ml) cu aroma de fructe de piersici
  • 3 oua potrivite
  • 250 grame zahar tos
  • 110 ml ulei
  • 210 gr faina
  • 1 1/2 plic praf de copt (15 gr)
  • 2-3 pere

Mod de preparare

Spargem ouale si le punem intr-un castron.

Adaugam zaharul.

Amestecam bine pana se topeste zaharul.

Adaugam uleiul, iaurtul si amestecam din nou.

Amestecam praful de copt cu faina si o turnam in ploaie peste compozitia deja formata amestecand.

Ungem forma de copt cu unt si tapetam cu faina apoi adaugam compozitia.

Bagam totul la cuptorul incins pentru 25-35 minute (depinde de cuptorul fiecaruia).
Pofta buna!

Reteta Tarta cu pere a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.ro

Alte retete cu pere gasiti aici:

Clatite cu pere caramelizate,

Chec cu pere si zahar caramel,

Flognarde aux poires (prajitura cu pere)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori