Tarta cu pere

Spargem ouale si le punem intr-un castron. Adaugam zaharul. Amestecam bine pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul, iaurtul si amestecam din nou. Ames

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Tarta cu pere

Ingrediente

  • 1 iaurt mic (125 ml) cu aroma de fructe de piersici
  • 3 oua potrivite
  • 250 grame zahar tos
  • 110 ml ulei
  • 210 gr faina
  • 1 1/2 plic praf de copt (15 gr)
  • 2-3 pere

Mod de preparare

Spargem ouale si le punem intr-un castron.

Adaugam zaharul.

Amestecam bine pana se topeste zaharul.

Adaugam uleiul, iaurtul si amestecam din nou.

Amestecam praful de copt cu faina si o turnam in ploaie peste compozitia deja formata amestecand.

Ungem forma de copt cu unt si tapetam cu faina apoi adaugam compozitia.

Bagam totul la cuptorul incins pentru 25-35 minute (depinde de cuptorul fiecaruia).
Pofta buna!

Reteta Tarta cu pere a fost propusa de Patricia Iordache pe forum culinar.ro

Alte retete cu pere gasiti aici:

Clatite cu pere caramelizate,

Chec cu pere si zahar caramel,

Flognarde aux poires (prajitura cu pere)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc