Se amesteca intr-un vas, faina cu fecula, untul si apa. Se amesteca cu varful degetelor, destul de repede, fara sa se framante. Se intinde aluatul si
Se amesteca intr-un vas, faina cu fecula, untul si apa. Se amesteca cu varful degetelor, destul de repede, fara sa se framante. Se intinde aluatul si se pune in forma de tarta. Se inteapa aluatul cu furculita si se coace in cuptorul cald, timp de 10 minute. se face crema, amestecand zaharul, fecula, untul frecat si sucul de ananas. se fierbe crema 5 minute in bain-marie, pana se ingroasa. Se incorporeaza in crema piersicile si ananasul. Se pune zeama de la lamaie, dupa gust. Se toarna crema peste tarta coapta si se baga la cuptor, 30 de minute, pana se prinde crema.
Se poate servi cu inghetata sau sos de fructe.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura din foi cu miere
Crema de iaurt
Placinta cu mere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm pregatit pentru weekend acest desert aromat si delicios care efectiv se topeste in gura.
Desert rulada cu crema de ricotta si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii