Se amesteca intr-un vas, faina cu fecula, untul si apa. Se amesteca cu varful degetelor, destul de repede, fara sa se framante. Se intinde aluatul si
Se amesteca intr-un vas, faina cu fecula, untul si apa. Se amesteca cu varful degetelor, destul de repede, fara sa se framante. Se intinde aluatul si se pune in forma de tarta. Se inteapa aluatul cu furculita si se coace in cuptorul cald, timp de 10 minute. se face crema, amestecand zaharul, fecula, untul frecat si sucul de ananas. se fierbe crema 5 minute in bain-marie, pana se ingroasa. Se incorporeaza in crema piersicile si ananasul. Se pune zeama de la lamaie, dupa gust. Se toarna crema peste tarta coapta si se baga la cuptor, 30 de minute, pana se prinde crema.
Se poate servi cu inghetata sau sos de fructe.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura din foi cu miere
Crema de iaurt
Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii