Se bat ouale cu zaharul si praful de copt. Se adauga zaharul vanilat, faina si iaurtul, iar la final, uleiul. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina
Se bat ouale cu zaharul si praful de copt. Se adauga zaharul vanilat, faina si iaurtul, iar la final, uleiul. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava speciala pentru tort si se toarna aluatul in ea. Merele taiate feliute se dau prin sucul de lamaie si putina esenta de rom, dupa care se asaza peste aluat, in asa fel, incat partile ascutite sa atinga aluatul. Se baga la cuptorul incins, timp de 5 minute se coace la foc mare, iar apoi le foc moderat, pana cand interiorul nu se mai lipeste de ac (se infige un ac sau o scobitoare in mijlocul blatului pentru a ne putea da seama daca s-a copt).
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Prajitura caise
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii