Incalzeste cuptorul 180-200grade. Intinde aluatul intr-o forma de tarta si inteapa-l cu furculita. Coace-l 15minute. Bate ouale si adauga cocosul si 1
Incalzeste cuptorul 180-200grade. Intinde aluatul intr-o forma de tarta si inteapa-l cu furculita. Coace-l 15minute. Bate ouale si adauga cocosul si 125 g zahar. Da in clocot laptele si adauga-l treptat peste nuca. Fierbe amestecul putin la foc mic sa se ingroase. Ia de pe foc si adauga romul. Pune-l peste aluat si presara rondele de banane si optional cele 60 g zahar. Coace inca 10 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii