Incalzeste cuptorul 180-200grade. Intinde aluatul intr-o forma de tarta si inteapa-l cu furculita. Coace-l 15minute. Bate ouale si adauga cocosul si 1
Incalzeste cuptorul 180-200grade. Intinde aluatul intr-o forma de tarta si inteapa-l cu furculita. Coace-l 15minute. Bate ouale si adauga cocosul si 125 g zahar. Da in clocot laptele si adauga-l treptat peste nuca. Fierbe amestecul putin la foc mic sa se ingroase. Ia de pe foc si adauga romul. Pune-l peste aluat si presara rondele de banane si optional cele 60 g zahar. Coace inca 10 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEste una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...
Desert prajitura Fantezie
Comentarii