Se freaca untul cu zaharul pina cind devine spumos. Se adauga oul, zaharul vanilat si sarea. Se amesteca si se pune faina. Se framinta putin si se da
Se freaca untul cu zaharul pina cind devine spumos. Se adauga oul, zaharul vanilat si sarea. Se amesteca si se pune faina. Se framinta putin si se da aluatul la rece 1-2 ore. Se imbraca apoi formele de tarta, cu aluat intr-un strat cit se poate de subtire. Se aseaza tartele intr-o tava si se coc la foc potrivit 25-30 de minute. Se scot din forme, se lasa sa se raceasca si se umplu cu boabe mari de struguri. Deasupra se toarna peltea calduta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii