Tiramisu reţetă originala E o reteta simpla, dar de efect. Fara coacere. Pt iubitorii de cafea si ciocolata. E revitalizanta. Aromata, fina, de vara.
Albusurile se bat spuma, cca. 5 minute, galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra si cu mascarpone, se incorporeaza in spuma de albusuri. Nu mixati. Incorporati usor.
Intre timp, faceti un ibric de cafea tare, fara zahar, raciti-o, puneti-o intr-un bol/farfurie si inmuiati fiecare piscot rapid in ea. Asezati un strat de piscoturi intr-o tava ca in imagini, apoi un rand de spuma cu mascarpone, inca un rand de piscoturi si restul de crema. Presarati cu o strecuratoare cacao din belsug peste. Bagati la frigider min 2h. Ideal ar fi peste noapte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii