Tiramisu reţetă la cutie

Tiramisu reţetă la cutie Se insiropeaza piscoturile de sampanie cu cafeaua fierbinte, care trebuie sa fie relativ dulce. Se asaza pe un platou 7 piscoturi peste care se toarna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 21 piscoturi de sampanie
  • 200 ml cafea gata preparata cu zahar (fierbinte)
  • 1 plic praf pt crema Tiramisu (Dr.Oetker)
  • 200 ml lapte degresat rece
  • 50 g nuca de cocos (razuita)
  • 50 g nuci macinate
  • cacao pudra

Mod de preparare

Se insiropeaza piscoturile de sampanie cu cafeaua fierbinte, care trebuie sa fie relativ dulce. Se asaza pe un platou 7 piscoturi peste care se toarna o parte din crema pentru Tiramisu, preparata conform instructiunilor de pe ambalaj. Peste ea, se presara nuci si cocos. Peste cele 7 piscoturi se mai asaza 7 si se repeta procedura. Peste ultimele 7 se asaza ultimele piscoturi, peste care se toarna crema ramasa si se presara un strat gros de cacao data prin sita. Se baga la rece si se serveste peste 2-3 ore. Ideal ar fi sa stea o zi la frigeder.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc