Tiramisu reţetă originala. este un desert clasic, mereu binevenit, iar in combinatia cu capsuni este demential. Este usor de facut, si potrivit pentru zilele calduroase.
Tiramisu reţetă capsuni
1. Se curata capsunile si se taie marunt; se pudreaza cu 50 g zahar pudra.
2. Separat, se amesteca mascarpone cu 50 g zahar pudra si 20 ml suc de portocale; se inglobeaza frisca batuta. 3. In 2/3 din cantitatea de crema se inglobeaza capsunile.
4. Piscoturile se plonjeaza putin in restul de suc.
5. Intr-o forma de sufleu se asaza un strat de piscoturi; se acopera cu crema de capsuni.
6. Se insiropeaza restul de piscoturi si se asaza deasupra; se acopera cu crema alba, se acopera si se da la frigider 2 ore.
7. Tiramisu se decoreaza cu cacao, eventual cu rulouri de ciocolata si pireu sau sos de capsuni.
Tiramisu cu capsuni se serveste rece, eventual cu fructe proaspete.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii