Tiramisu reţetă cu frisca si ghimbir este un dulce "with a twist", cum ar zice romanul, adica acel ghimbir proaspat care-i da o savoare aparte si pentru care o sa ceri si a doua portie, si a treia...O alta reinterpretare pornita de la Tiramisu reţetă originala.
6 galbenusuri se freaca cu zaharul pana devin ca o spuna, dupa care batem albusurile pana devin spuma. Frisca se bate si se adauga crema mascarpone, dupa care se pun pe rand galbenusurile, spuma de albusuri si ghimbirul ras.
Piscoturile se trec rapid prin cafeaua neindulcita si se aseaza intr-o tava sau forma de prajituri, dupa care punem un strat de crema. Alternam straturile de piscoturi si crema, ultimul strat trebuind sa fie de crema. Pudram prajitura cu cacao si dam la rece cca 3 ore, dupa care se poate servi! Pofta buna!
Tiramisu cu frisca si ghimbir se serveste rece, pudrat cu cacao din belsug.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii