Tiramisu reţetă cu frisca este o prajitura delicioasa si foarte populara. Se pune apa sa clocoteasca si se face cafea pentru doua cesti. Se lasa la rece.
Tiramisu reţetă cu frisca este o prajitura delicioasa si foarte populara. Se pune apa sa clocoteasca si se face cafea pentru doua cesti. Se lasa la rece, se strecoara ca sa nu aiba zat si se adauga coniac si wisky.
Separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra si zaharul vanilat, se adauaga branza mascarpone si se amesteca incontinuu 15 minute. Secretul unei creme tari este s afie amestecata cat mai mult.
Intre timp se bate frisca cu zaharul vanilat si esenta de vanilie si se lasa la rece.
Se predateste o forma dreptunghiulara, nu foarte inalta. Se inmoaie fiecare piscot in cafeaua amestecata cu alcoolul, se aseaza un strat de piscoturi, un stratde crema mascarpone. Dupa ce se termina crema si piscoturile se acopera cu frisca. Se orneaza cu cafea solubila sau cu ciocolata rasa. Se lasa la rece 2-3 ore inainte de a fi servita.
Tiramisu cu wisky se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcPozele nu sunt reusite insa va garantez ca prajitura este dementiala !!! Am auzit atat de multe laude pentru aceasta...
Desert prajitura Deliciu
Comentarii