O reteta usoara, fara coacere
Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendarim pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza.
Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema. Rezulta o crema super de fina si pufoasa.
Fructele kaky se curata de coaja si se taie in cubulete.
Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema plus kaky, iar biscuiti, iar crema plus kaky, iar biscuiti, iar deasupra ornam cu bombonele de ciocolata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii