1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu furculita sau trece-i printr-o sita deasa. 2. Adauga untul, branzica de
1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu furculita sau trece-i printr-o sita deasa.
2. Adauga untul, branzica de vaci si galbenusul.
3. Pireul astfel obtinut subtiaza-l cu lapte si potriveste gustul de sare.
4. Curata ardeii de cotor si seminte, dupa care umple-i cu pireul de cartofi.
5. Asaza-i intr-o forma unsa cu putin unt si lasa-i la cuptor pana se patrund cam 20-30 de minute.
6. Spre final, toarna sosul de rosii si mai lasa cateva minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaDe multi ani n-au mai fost ciresele atat de mari si carnoase :X ( si nu ma refer la carnea de..."miscotei" :))) Din contra,...
Compot de ciresePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii