Ardei indopati

1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu furculita sau trece-i printr-o sita deasa. 2. Adauga untul, branzica de

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 ardei grasi
  • 2 cartogi
  • 25 g unt
  • 1 lingura cu branzica de vaci
  • 1 galbenus
  • 1 cescuta de lapte
  • 1 cescuta sos de rosii

Mod de preparare

1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care zdrobeste-i cu furculita sau trece-i printr-o sita deasa.

2. Adauga untul, branzica de vaci si galbenusul.

3. Pireul astfel obtinut subtiaza-l cu lapte si potriveste gustul de sare.

4. Curata ardeii de cotor si seminte, dupa care umple-i cu pireul de cartofi.

5. Asaza-i intr-o forma unsa cu putin unt si lasa-i la cuptor pana se patrund cam 20-30 de minute.

6. Spre final, toarna sosul de rosii si mai lasa cateva minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori