1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc. 2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le i
1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc.
2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
3. Unge fiecare jumatate cu sos de rosii.
4. Presara deasuprea mozzarella sau cascaval ras. Cu putina imaginatie , poti transforma banalele chifle in mutrite haioase.
5. Ochisorii si gurita fa-le din ardei gras, iar nasucul dintr-o jumatate de maslina.
6. Lasa la cuptor 5-7 minute, dupa care sa se racoreasca putin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii