1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc. 2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le i
1. Intr-o cana, amesteca sosul de rosii cu o lingurita de ulei de masline si un praf de oregano si busuioc.
2. Taie chiflele pe jumatate si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
3. Unge fiecare jumatate cu sos de rosii.
4. Presara deasuprea mozzarella sau cascaval ras. Cu putina imaginatie , poti transforma banalele chifle in mutrite haioase.
5. Ochisorii si gurita fa-le din ardei gras, iar nasucul dintr-o jumatate de maslina.
6. Lasa la cuptor 5-7 minute, dupa care sa se racoreasca putin.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii