1. Spala cartofii si fierbe-i in apa cu un praf de sare. 2. Curata cartofii si zdrobeste-i cu furculita. Adauga ardeiul taiat cubulete si verdeata, ap
1. Spala cartofii si fierbe-i in apa cu un praf de sare.
2. Curata cartofii si zdrobeste-i cu furculita. Adauga ardeiul taiat cubulete si verdeata, apoi oul si faina. Amesteca si potriveste cu sare.
3. Cu palmele pudrate cu faina sau unse cu ulei, modeleaza chiftelute.
4. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie si coace-le la cuptor cam 20 de minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii