Musaca Piu-Piu

1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care taie-i in felii potrivit de groase. 2. Separat, caleste ceapa tocata marunt. Adauga pi

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • jumatate piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura cu sos de rosii
  • 25 g unt
  • 25 g pesmet

Mod de preparare

1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care taie-i in felii potrivit de groase.

2. Separat, caleste ceapa tocata marunt. Adauga pieptul de pui, trecut prin masina de tocat. Stropeste cu putina apa si lasa sa se inabuse bine.

3. Adauga sosul de rosii si potriveste gustul de sare. Dupa ce s-a racorit putin, pune ouale si putin marar si patrunjel.

4. Unge o forma cu unt si tapeteaz-o cu pesmet. Asaza jumatate din cantitatea de felii de cascaval. Pune amestecul de carne si presara 50 g de cascaval.

5. Acopera cu restul de cartofi si cascaval ras. Lasa la cuptor cam 35 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc