1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care taie-i in felii potrivit de groase. 2. Separat, caleste ceapa tocata marunt. Adauga pi
1. Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare, dupa care taie-i in felii potrivit de groase.
2. Separat, caleste ceapa tocata marunt. Adauga pieptul de pui, trecut prin masina de tocat. Stropeste cu putina apa si lasa sa se inabuse bine.
3. Adauga sosul de rosii si potriveste gustul de sare. Dupa ce s-a racorit putin, pune ouale si putin marar si patrunjel.
4. Unge o forma cu unt si tapeteaz-o cu pesmet. Asaza jumatate din cantitatea de felii de cascaval. Pune amestecul de carne si presara 50 g de cascaval.
5. Acopera cu restul de cartofi si cascaval ras. Lasa la cuptor cam 35 minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii