Om de Zapada din Branza este o reteta de aperitiv delicioasa pe care o puteti pregati pentru petreceri sau mese festive.
Mixeaza crema de branza impreuna cu branza mozzarella, jumatatea de catel de usturoi tocata, sarea si piperul.
Congeleaza pasta rezultata pana devine modelabila (aproximativ 10-15 minute).
Dupa ce s-a racit formeaza trei bilute si trece-le prin branza mozzarela. Pune-le la frigider pentru inca o ora. Inainte de a le servi fixeaza-le cu o scobitoare si adauga nasturii (din bucatele de ardei rosu), fularul (din frunza de telina), nasul (din bucatica de morcov), ochii (din boabele de piper negru) si palaria (din felia de paine integrala).
Serveste cu biscuiti sau covrigei!
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii