Ouale se bat bine, se pune putina sare si dupa ce sunt batute bine se adauga si putin lapte. Se pune tigaia cu lei la incins, iar cand ulei este inci
Ouale se bat bine, se pune putina sare si dupa ce sunt batute bine se adauga si putin lapte. Se pune tigaia cu lei la incins, iar cand ulei este incins se pun in tigaie feliile de paine date prin ou. Se lasa la prajit pana capata o culoare aurie.
Se poate servi cu un pahar de lapte sau cu ceai de menta.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii