1. Amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul. 2. Adauga apoi iaurtul batut cu oul. 3. Din toate aceste ingrediente, framanta un alu
1. Amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul.
2. Adauga apoi iaurtul batut cu oul.
3. Din toate aceste ingrediente, framanta un aluat potrivit de tare.
4. Incorporeaza apoi semintele de dovleac si de floarea-soarelui si mai framanta putin.
5. Unge o forma mai mare sau doua mai mici cu ulei si tapeteaza-le cu hartie de copt.
6. Umple formele cu aluat doar pana la jumatate.
7. Presara deasupra macul si coace la cuptor aproximativ 30-40 de minute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii