1. Amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul. 2. Adauga apoi iaurtul batut cu oul. 3. Din toate aceste ingrediente, framanta un alu
1. Amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul.
2. Adauga apoi iaurtul batut cu oul.
3. Din toate aceste ingrediente, framanta un aluat potrivit de tare.
4. Incorporeaza apoi semintele de dovleac si de floarea-soarelui si mai framanta putin.
5. Unge o forma mai mare sau doua mai mici cu ulei si tapeteaza-le cu hartie de copt.
6. Umple formele cu aluat doar pana la jumatate.
7. Presara deasupra macul si coace la cuptor aproximativ 30-40 de minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii