Supa cu stelute si inimioare

Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Supa cu stelute si inimioare

Ingrediente

  • o jumatate ardei gras rosu
  • o jumatate ardei gras verde
  • putin pastarnac
  • 2 rosii in bulion si putin suc
  • 1 morcov
  • o ceapa mica
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 2 cartofi
  • 1 bucata carne de pasare (de casa) pentru gust
  • Galustele:
  • 3 oua
  • 30 g unt
  • 30 g cascaval
  • 30 g faina
  • 30 g gris
  • sare iodata de mare
  • piper mozaic

Mod de preparare

Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa. Punem mai intai carmea la fiert, dam la o parte spuma si apoi adaugam ceapa, ardeii, morcovul si pastarnacul.
Preparam galustele:batem ouale bine, adaugam cascavalul ras, apoi untul moale. Lasati la temperatura camerei. Amestecati faina si grisul si adaugati cate o lingura in compozitia de oua. Puneti aluatul la copt intr-o tava cca 20 minute. Decupati galuscutele din aluatul copt.
Adaugam cartofii taiati cuburi in supa si lasam sa fiarba cateva minute apoi punem si galustele. Lasam supa la foc mic si acoperita sa fiarba. Punem concetratul de legume, rosiile tocate marunt si mai lasam sa dea putin in clocot. La final presaram patrunjelul tocat marunt .


Supa cu stelute si inimioare se mananca cu multa pofta si 2 piticuti la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide