Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa.
Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa. Punem mai intai carmea la fiert, dam la o parte spuma si apoi adaugam ceapa, ardeii, morcovul si pastarnacul.
Preparam galustele:batem ouale bine, adaugam cascavalul ras, apoi untul moale. Lasati la temperatura camerei. Amestecati faina si grisul si adaugati cate o lingura in compozitia de oua. Puneti aluatul la copt intr-o tava cca 20 minute. Decupati galuscutele din aluatul copt.
Adaugam cartofii taiati cuburi in supa si lasam sa fiarba cateva minute apoi punem si galustele. Lasam supa la foc mic si acoperita sa fiarba. Punem concetratul de legume, rosiile tocate marunt si mai lasam sa dea putin in clocot. La final presaram patrunjelul tocat marunt .
Supa cu stelute si inimioare se mananca cu multa pofta si 2 piticuti la masa.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii