Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita aveti nevoie de carne de pasare, oua, gris, ulei de masline, morcov, ardei gras, patrunjel si usturoi.
Tocanita de perisoare de pasare cu gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de tocanita de pui se pun intr-o cratita 2 linguri de ulei de masline, un morcov ras si ardeiul taiat feliute. Se lasa sa se inabuse, se completeaza cu 2 cani de apa, cubul de supa de vita si se lasa sa fiarba. Intre timp se amesteca carnea de pasare cu ouale, usturoiul pisat si patrunjel verde. Se fac bilute care se dau prin gris apoi se pun in cratita. Se lasa sa fiarba 20 de minute la foc mic
Tocanita de perisoare de pasare se serveste calda, cu gris.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaVă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.
Desert prajitura cu branza si dulceata de pruneReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii