Ficat de porc impaturit

Ficatul de porc impaturit este o mancare deosebita si il recomandam pentru cei care vor sa incerce ceva nou. Ficatul de porc dupa ce l-am curatat, spalat.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ficat de porc impaturit

Ingrediente

  • 500 gr ficat de porc
  • o ceapa
  • delikat
  • apa
  • malai
  • 2 oua

Mod de preparare

Ficatul de porc impaturit este o mancare deosebita si il recomandam pentru cei care vor sa incerce ceva nou.

Ficatul de porc dupa ce l-am curatat, spalat...l-am tinut cateva ore in lapte dulce. Apoi l-am taiat in bucati potrivite pe care le-am aruncat in ulei incins in care am calit o ceapa maruntita. L-am invartit in ulei pe toate partile pana ce s-a albit frumos, apoi am pus putin delikat si o cana de apa. Am dat focul la potrivit si am lasat asa pe foc vreo 20 minute, adica pana ce ficatul s-a prajit frumos.

Din apa, malai si putina sare am facut o mamaliga... pe care toata lumea stie sa o faca.

Am luat apoi un vas termorezistent, l-am uns bine cu margarina, am pus un pat de mamaliga, cat sa cuprinda si peretii laterali ai vasului, apoi am turnat ficatul in mijloc dupa care l-am acoperit cu restul de mamaliga. Am facut zob-zob doua oua eco :)) si le-am turnat deasupra. Am dat apoi la cuptor pentru vreo 15 minute.


Ficatul de porc impaturit se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
1
Sucuri fructe si legume

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings

Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...

Suc antiraceala prin presare la rece la Kuvings
Sirop din muguri de brad
2
Siropuri

Sirop din muguri de brad

Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...

Sirop din muguri de brad
Strudel cu prune
3
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Pasca fara aluat (reteta video)
4
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
5
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Parteneri
Pate din alune/nuci caju si ciuperci
Bucataras.RO

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Un preparat rapid, nu foarte costisitor și la îndemana oricui vrea să mănânce sănătos. Chiar și...

Pate din alune/nuci caju si ciuperci
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola