Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie fara grasime apoi se lasa la racit. Ceapa verde se taie marunt. verdeturile se taie si se amesteca cu semint
Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie fara grasime apoi se lasa la racit. Ceapa verde se taie marunt. verdeturile se taie si se amesteca cu semintele de pin si albusul de ou si se condimenteaza cu sare, piper si coriandru. Cuptorul se incinge la 200°C. Untul se pune intr-o tava la cuptor. In bucatile de ficat se taie un buzunar, se sareaza si se pipereaza apoi se introduce verdeata, se baga la cuptor 10 minute si se inveleste in folie de aluminiu dupa care se lasa sa stea 15 minute. Se taie felii si se pune pe farfurii. Pentru garnitura brocoli se taie bucati, sparanghelul se curata de coaja. Brocoli se pune la fiert pentru 15 minute cu frisca lichida. Sparanghelul se fierbe in apa cu 20gr unt, sare si putin zahar 15-20 minute. Cand brocoli a fiert se adauga putin suc de pe sparanghel, restul de unt si se mixeaza foarte bine pana devine un piure.
Se serveste alaturi de ficat si sparanghel.Reteta Ficat de vitel umplut si sparanghel a fost propusa de Bianca-21
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii