1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte. 2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat.
1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte.
2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat. Carnea trebuie sa fie uscata, nu umeda.
Se lasa la foc mic pana se rumeneste carnea, intorcand-o din cand in cand.
3. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga paharul de vin alb, se lasa sa se evapore, se sareaza, se pipareaza si se acopera cu un capac.
Se lasa la foc mic cam o jumatate de ora (depinde cat de frageda este carnea), adaugand supa din cand in cand si intorcand carnea pe o parte si pe alta.
4. Se adauga ciupercile si un polonic de supa. Se mai lasa la foc mic 5-10 minute (asta daca ciupercile sunt din conserva, deci fierte initial).
5. Apoi se adauga patrunjelul, smantana, se gusta de sare si mai lasam putin pe foc fara capac.
Se orneaza cu verdeata, iar daca doriti sa fie mai consistent puteti face o garnitura de galuste cu ou. Reteta propusa de any annette. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii