1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte. 2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat.
1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte.
2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de masline si iepurele portionat. Carnea trebuie sa fie uscata, nu umeda.
Se lasa la foc mic pana se rumeneste carnea, intorcand-o din cand in cand.
3. Dupa ce s-a rumenit carnea, se adauga paharul de vin alb, se lasa sa se evapore, se sareaza, se pipareaza si se acopera cu un capac.
Se lasa la foc mic cam o jumatate de ora (depinde cat de frageda este carnea), adaugand supa din cand in cand si intorcand carnea pe o parte si pe alta.
4. Se adauga ciupercile si un polonic de supa. Se mai lasa la foc mic 5-10 minute (asta daca ciupercile sunt din conserva, deci fierte initial).
5. Apoi se adauga patrunjelul, smantana, se gusta de sare si mai lasam putin pe foc fara capac.
Se orneaza cu verdeata, iar daca doriti sa fie mai consistent puteti face o garnitura de galuste cu ou. Reteta propusa de any annette. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseBanala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii