Pentru muschi de vaca simplu si delicios la tava se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si se leaga cu sfoara dindu-i o forma regulata.
Pentru muschi de vaca simplu si delicios la tava se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si se leaga cu sfoara dindu-i o forma regulata. Se presara sare, piper si se pune in tava unde se stropeste cu untura fierbinte. Se adauga zarzavatul taiat marunt si se da la cuptor, la foc viu. Cand muschiul se rumeneste, se domoleste focul si se toarna zeama de carne si friptura se stropeste mereu cu sosul ei. Cand este gata se scoate muschiul se desface sfoara dupa ce s-a racit si apoi se taie felii.
Se serveste cu sosul propriu strecurat si cu diferite garnituri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii