Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar.
Pieptul de pui picant la grătar este o mancare foarte delicioasa, simpla de preparat si se poate servi cu garnitura preferata, dar daca e vorba de gratar, putem incerca cartofi la gratar. Pieptul de pui curatat de piele si dezosat se taie in cuburi potrivite ca marime. Intr-un bol amestecam smantana cu curry si chili si turnam acest amestec peste bucatile de piept de pui. Dam la rece pentru minim 3 ore, dar eu am lasat carnea la marinat peste noapte.
Incingem gratarul....:)) treaba ce revine exclusiv barbatilor, ca de altfel intregul proces tehnologic ce tine de pregatirea gratarului si frigerea carnurilor...:))
Pe niste bete de frigarui, tinute in apa, in prealabil, infingem bucatile de carne si le punem pe gratar, pana se rumenesc frumos, carnea fiind suficient de patrunsa.
Alaturi de pieptul de pui picant punem pe gratar si pachetelele de branza feta, si se lasa pentru vreo 10 minute. Se desfac in momentul servirii alaturi de pieptul de pui si se presara putin busuioc maruntit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii