Pulpele de ied se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate pu
Pulpele se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate putin supa de oase in timp ce se prajesc. Intre timp legumele se curata, se spala si se taie capetele la fiecare morcovii, telina si guliile se fierb in apa cu sare. Pastaile se oparesc cu cepele verzi in apa cu sare pentru 1-2 minute.
Se aranjeaza legumele pe farfurie. Madeira se amesteca cu untul, pulpele se aseaza peste legume si apoi se adauga si untul. Pulpele se vor unge cu sosul din tigaie dupa ce au fost puse pe farfurie . Reteta Pulpe de ied cu legume a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii