Rulada de porc cu legume

Pentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada de porc cu legume

Ingrediente

  • - 500 gr muschi file de porc
  • 100 gr ciuperci champignon
  • 100 gr ciuperci de padure
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 praz
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o bucata de folie alimentara si o batem ca pentru snitel. Ungem cu putin ulei de masline, condimentam cu sare si piper si presaram cimbru. Punem carnea deoparte si pregatim umplutura. Tocam prazul marunt si o calim in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul taiat cubulete mici si ciupercile feliate. Dupa 10 minute adaugam morcovul dat prin razatoare, potrivim cu sare si piper si presaram si patrunjelul. Intindem bucata de muschiulet, acoperim cu umplutura, rulam carnea, o prindem cu scobitoare, o infasuram intr-o bucata de folie, asezam intr-o tava si o dam la cuptorul preincalzit circa 45-50 minute minute, cu aproximativ 10 minute inainte de a fi scoasa se despacheteaza si se mai lasa in cuptor pana se rumeneste.
Rulada de porc cu legume se taie felii si se serveste cu o garnitura la alegere.

Pofta Buna!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de perisoare din carne de pui
1
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Supa crema de dovleac
2
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Tort  Diplomat cu mere si gutui
3
Torturi

Tort Diplomat cu mere si gutui

Toamna aromata intr-un delicios desert!

Tort Diplomat cu mere si gutui
Chec aperitiv
4
Aperitive cu legume

Chec aperitiv

Este un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...

Chec aperitiv
Ciorba de stevie
5
Ciorbe

Ciorba de stevie

Primavara a venit, cel putin in calendar... Si, odata cu ea si minunatele verdeturi, izvor de sanatate si energie... Buna s-o...

Ciorba de stevie
Parteneri
Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata
Bucataras.RO

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

" Provocarea GastroArt"

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia