Perfect pentru zile friguroase.
Taiem carnea in cubulete (cca 2 cm) si o rumenim in margarina si putin ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul, amestecam, apoi adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt si foaia de dafin. Lasam la calit pana ceapa se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca. Punem si pasta de rosii, sare si piper si mai lasam 5 minute la calit.
Adaugam putin din cantitatea de vin, lasam sa se evapore alcoolul si punem apa(fierbinte) cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba la foc moderat, acoperit cu un capac. Din cand in cand amestecam si mai adaugam cate putin din vin, pana il terminam. Adaugam si apa daca mai este necesar si o lasam pe foc cca. 2 ore si jumatate, pana carnea devine frageda, iar apa a scazut formand un sos consistent.
Merge de minune cu piure de cartofi alaturi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii