Curatam catofii si ii taiem patrtele. Spalam carnea. Calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa. Adaugam carnea taiata cubu
Curatam catofii si ii taiem patrtele. Spalam carnea.
Calim ceapa,adaugam 2 linguri de pasta de ardei pus la borcan de casa.
Adaugam carnea taiata cubulete. Adaugam vinul.
Punem capac si lasam sa se patrunda carnea, daca mai trebuie mai completam cu apa.Punem condimentele.
Dupa 30 minute punem si cartofii cubulete peste carne.
Lasam sa se fiarba sub capa inca 30 minute, daca mai trebuie mai punem apa. La sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.
Salata de varza:
Taiem varza cat vrem de mare. Adaugam ulei de masline. Adaugam sarea si piperul. Punem 4 linguri de smantana grasa, otet dupa gust, 2 linguri de zahar. Amestecam totul bine.
Se serveste cu salata de varza.
Pofta buna!
Reteta Tocanita de vitel in sos de vin cu cartofi a fost propusa de VERONICA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de vitel gasiti aici:
Tocanita cu carne de vitel,
Musaca de spanac cu carne de vita ,
Bors de perisoare cu carne de vitel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii