Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, a
Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, apoi o felie de salam samd. E bine ca untul sa fie de la congelator. Deasupra fiecarui cartof se pune o jumatate de triunghi de branza topita. Fiecare cartof se inveleste in folie de aluminiu. Se dau la cuptor pentru 25-30 minute. Varianta vegetariana: inlocuiti salamul cu felii de dovlecel.
Alte retete culinare recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii