Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, a
Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, apoi o felie de salam samd. E bine ca untul sa fie de la congelator. Deasupra fiecarui cartof se pune o jumatate de triunghi de branza topita. Fiecare cartof se inveleste in folie de aluminiu. Se dau la cuptor pentru 25-30 minute. Varianta vegetariana: inlocuiti salamul cu felii de dovlecel.
Alte retete culinare recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii