Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, a
Cartofii curatati de coaja se taie felii, dar fara a se desprinde feliile (vezi in pozele :p ). Intre felii se pun, prin alternanta, o felie de unt, apoi o felie de salam samd. E bine ca untul sa fie de la congelator. Deasupra fiecarui cartof se pune o jumatate de triunghi de branza topita. Fiecare cartof se inveleste in folie de aluminiu. Se dau la cuptor pentru 25-30 minute. Varianta vegetariana: inlocuiti salamul cu felii de dovlecel.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii