Se scoate capacul la ardei, se curata de semintele si se spala bine. Ceapa, usturoiul si morcovii se curata si se sapala. Tocam ceapa, morcovii si ust
Se scoate capacul la ardei, se curata de semintele si se spala bine. Ceapa, usturoiul si morcovii se curata si se sapala. Tocam ceapa, morcovii si usturoiul. Le punem intr-un vas cu ceva ulei, lasam putin la prajit. Cand legumele incep a se rumeni usor, adaugam orezul, sarea, piperul si ce alte condimente mai doriti (eu mai adaug si chili). Mai amestecam putintel si adaugam verdeata. Lasam la racorit. Carnea macinata o condimentam, adaugam oul, amestecul prajit si framantam. Cu aceasta pasta umplem ardeii. Peste ardei punem sosul de rosii si o cana mare de apa. Ii acoperim si ii lasam la foc domol cam 45minute - 1 h.
Alte retete
Ardei copti
Ardei umpluti
Salata de ardei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii