Ardei umpluti fierti in sos de rosii

Se scoate capacul la ardei, se curata de semintele si se spala bine. Ceapa, usturoiul si morcovii se curata si se sapala. Tocam ceapa, morcovii si ust

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ardei umpluti fierti in sos de rosii

Ingrediente

  • 14 ardei (1 kg)
  • 600 g carne tocata (porc+vita)
  • 2 cepe de marime medie
  • 2-3 morcoviori
  • 4 catei de usturoi
  • 1 l bulion de rosii (sau cat sa ii acopere)
  • 1 ou
  • 125 g orez
  • 1 legatura mica-patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 300 ml apa

Mod de preparare

Se scoate capacul la ardei, se curata de semintele si se spala bine. Ceapa, usturoiul si morcovii se curata si se sapala. Tocam ceapa, morcovii si usturoiul. Le punem intr-un vas cu ceva ulei, lasam putin la prajit. Cand legumele incep a se rumeni usor, adaugam orezul, sarea, piperul si ce alte condimente mai doriti (eu mai adaug si chili). Mai amestecam putintel si adaugam verdeata. Lasam la racorit. Carnea macinata o condimentam, adaugam oul, amestecul prajit si framantam. Cu aceasta pasta umplem ardeii. Peste ardei punem sosul de rosii si o cana mare de apa. Ii acoperim si ii lasam la foc domol cam 45minute - 1 h.

Alte retete

Ardei copti

Ardei umpluti

Salata de ardei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Briose cu afine
2
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
3
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Tarta cu mere si scortisoara
4
Tarte

Tarta cu mere si scortisoara

Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

Tarta cu mere si scortisoara
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
5
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Parteneri
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola