Se rad cartofii cruzi pe razatoare si se storc printr-un tifon curat. Se rade ceapa, telina se toaca marunt si se amesteca bine cu cartofii storsi. Se
Se rad cartofii cruzi pe razatoare si se storc printr-un tifon curat. Se rade ceapa, telina se toaca marunt si se amesteca bine cu cartofii storsi. Se adauga ouale batute bine, faina, uleiul, sarea si piperul. Se toarna aceasta compozitie intr-o forma speciala care merge la cuptor, unsa bine cu ulei. Se coace la foc tare cam 30 min. pina se rumeneste. Pentru dietetici se prepara la fel, eliminind sarea si piperul.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurt100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis.
Pastrama de mielGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii