Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Intre timp se prepara mujdei din usturoi: se piseaza si se amesteca cu cate putin ulei sa nu se taie, ca la
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Intre timp se prepara mujdei din usturoi: se piseaza si se amesteca cu cate putin ulei sa nu se taie, ca la maioneza. La sfirsit se adauga sarea si sucul de lamiie.
Se curata apoi cartofii fierti si se taie rondele mai subtiri; se pune putin ulei pe funul unei cratite si se pun apoi in straturi rondelele; intre fiecare strat se toarna mujdei si se condimenteaza cu piper; peste ultimul strat se pune mai mult mujdei si doar boia.
Se da la cuptor penru 20 de minute.
Se serveste cu peste pane sau pui fiert.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii