Pentru aceasta reteta aveti nevoie de cartofi, margarina, marar, salata verde, ardei, castraveti, rosii si ulei de masline.
Cartofii se spala bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se unge o tava cu margarina, se asaza cartofii in ea si se coc la 220 grade. Cu 15 minute inainte de a-i scoate din cuptor, se inteapa cu o furculita, se decojesc si se adauga cate un cubulet de margarina, se presara cu sare si se mai lasa la rumenit. Separat se spala si se curata legumele pentru salata, dupa care se taie in functie de preferinte. Se condimenteaza cu sare, piper si se adauga ulei si otet.
Cartofii copti se servesc impreuna cu salata de legume.
Alte retete:
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor
Iahnie de fasole
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii