Cartofi cu branza

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galben

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 dg de bacon
  • 50 dg cartofi
  • 10 dg branza
  • 3 oua
  • 2 dl smantana
  • 10 dg taietei
  • sare
  • piper boabe
  • marar
  • nucsoara

Mod de preparare

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa fierbinte cu sare. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Se adauga si putina apa si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se toarna intr-o tava si se feliaza.
Alte mancaruri recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Orez ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori