Se alesg cartofii de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale. Se pun apoi l
Se alesg cartofii de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale. Se pun apoi la prajit in ulei mult si foarte incins. Se scot imediat ce au capatat o culoare aurie, se sareaza si se presara cu cascaval ras.
Se serveste calzi.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii