Cartofi cu cascaval

Se alesg cartofii de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale. Se pun apoi l

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr cartofi
  • 100 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Se alesg cartofii de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale. Se pun apoi la prajit in ulei mult si foarte incins. Se scot imediat ce au capatat o culoare aurie, se sareaza si se presara cu cascaval ras.
Se serveste calzi.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori