Fierbe cartofii in coaja. Sareaza ciupercile si infasoara-le in bacon, infasoara si cartofii curatati in bacon. Unge cu unt un vas jena si aseaza-i st
Fierbe cartofii in coaja. Sareaza ciupercile si infasoara-le in bacon, infasoara si cartofii curatati in bacon. Unge cu unt un vas jena si aseaza-i strans unul langa celalalt. Presara cu putina nucsoara si toarna 1 cutie de smantana peste mancare si presara cu cascaval ras. Prajeste preparatul sub folie 40 de minute la foc mediu.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii